Nom: Curs LibreOffice Writer, Nivell Intermedi

Dates: de l’1 al 5 de Juliol de 2019

Horari: 09:00-14:00

Duració: 25 hores

Lloc: La Lleialtat Santsenca, Carrer d’Olzinelles, 31, 08014 Barcelona

Places: 25

Professor: Xisco Fauli (Trainer certificat per The Document Foundation)

Preu: 100 €

Apunteu-vos enviant un correu a curs-libreoffice@bcnfs.org

Descripció

LibreOffice és un paquet ofimàtic de codi obert desenvolupat per The Document Foundation que compta amb un processador de textos (Writer), fulla de càlcul (Calc), un gestor de presentacions (Impress), un gestor de bases de dades (Base), un gestor de gràfics (Draw) i un editor de formules matemàtiques (Math).

Aquest curs es centra en el processador de textos Writer i va dirigit a tots aquells usuaris amb un nivell de coneixement bàsic que volen fer un ús més eficient de l’aplicació.

El curs és presencial, te una duració de 25 hores, es divideix en 7 temes i cada alumne disposarà d’un manual per poder seguir el curs amb explicacions detallades, imatges i exercicis.

En el primer tema farem un repàs del conceptes bàsics, repassant els diferents elements de la interfície de LibreOffice Writer i com personalitzar-la. També veurem com treballar amb llistes i taules.

Seguidament estudiarem com millorar el rendiment i millorar l’aparença dels nostres documents amb la utilització d’estils, plantilles i gràfics.

Posteriorment estudiarem els diferents formularis disponibles a LibreOffice Writer i com treballar amb ells.

Finalment estudiarem què són i com fer servir el documents mestres i la combinació de correspondència.

Temari